Este psiholog clinician si psihoterapeut în terapie cognitiv-comportamentală (autonom), lucrează ca specialist în recuperarea copiilor cu tulburări de spectru autist începand din anul 2011. Lucrează în cadrul Asociației Help Autism, unde din 2014 susține cursuri de informare pentru cadrele didactice și cursuri pentru formarea terapeuților ABA.
Prezintă la Conferința Internațională ABA 2018:
„Connecting for children with autism”
Platforma „Connecting for children with autism” răspunde unei nevoi reale cu care se confruntă specialiștii din domeniul recuperării copiilor cu autism – conectarea unei echipei multidisciplinare la o baza de date online și colectarea datelor, în timp real, prin intermediul unei aplicații mobile.
Baza de date online permite conectarea unei echipe multidisciplinare formată din medic, psiholog, asistent social, părinte și educator la dosarul copiilor pe durata terapiei și a procesului de recuperare, precum și la istoricul terapeutic al fiecarui copil (ex., evaluari, planuri de intervenție anterioare).
Aplicația mobilă este o componentă indispensabilă pentru notarea, în timpul intervenției terapeutice, a răspunsurilor copiilor la sarcinile primite în sesiunile de unu-la-unu sau în sesiunile de grup. Aplicația mobilă va fi conectată permanent la baza de date, aceasta din urmă colectând toate informațiile relevante din procesul de terapie și generând graficele pentru urmărirea evoluției fiecărui copil.
Prin cele două componente, noua platformă contribuie la integrarea mult mai ușoară a acestor copii în sistemul educațional.
Proiectul ”Connecting for children with autism” este derulat de Asociaţia Help Autism în parteneriat cu ATCA (Asociaţia de Terapie Comportamentală Aplicată) şi Asociaţia New Odyssey si este finanţat de către Fundaţia Vodafone România, prin programul Connecting for Good 2017.